Nya-Bilar till fantastiska priser och Fulla Fabriksgarantier.

 

Det lönar sig att ta en titt på alternativa inköpskanaler vid köp av ny bil, även om Europa växer sig mer och mer samman finns det fortfarande stora skillnader i prissättningen av nya bilar

 

(EJ IMPORT FÖRSTA REGISTRERING I SVERIGE)

 

Beroende på fordonstyp och land. Besparingen kan vara så stor som 42%. Vi går samman med stora internationella uppköpare av nybilar och förhandlar om lägsta möjliga inköpspriser, vi använder oss av vår 20 år långa erfarenhet av den Europeiska bilmarknaden, vi arbetar dagligen med att utöka vårt nätverk av internationella kontakter, för att kunna erbjuda våra kunder dom bästa bilarna till dom bästa priserna på marknaden.

 

LAGERFORDON!

Alla bilar på vår hemsida finns på våra olika lager. Vid beställning "av er drömbil" behöver vi endast 7-10 dagar för att leverera bilen.

 

Tillverkarna har olika priser. av följande skäl:
  1. Utländska skatter (värde, lyx , registrering) är några av de som inte finns i Sverige. För att fabrikanter skall uppnå någorlunda lik prissättning mellan länderna, måste nettopriser sättas betydligt lägre i dessa länder. Om dessa fordon förs in till Sverige, tillkommer endast moms i Sverige och det slutliga priset är betydligt lägre än på vår ordinarie marknad här hemma.
  2. Bilfabrikanter har fällts och tvingats betala dryga böter efter flera domar i EU-Domstolen som gäller den fria rörligheten av varor och kapital mellan de olika EU-Länderna

Hela problematiken för bilfabrikanter består i att fabrikerna tvingas subventionera vissa Europeiska marknader hårt, för att inte tappa marknadsandelar till t.ex. kinesiska, koreanska, japanska och alla andra nya aktörer på marknaden. Detta faktum utnyttjar Vi maximalt och söker bilen där den råkar vara billigast för det tillfället. På detta sättet kan vi leverera Bilar med klass och kvalité till oslagbara priser för våra kunder i Sverige.


Garanti?

 

Garantin gäller i hela Europeiska unionen - Europa, även för bilar införd på det här sättet. Dock måste rätt dokumentation medfölja för att garantin ska gälla där följande framgår:

  1. Fordonets chassinummer
  2. Leveransdatum (garanti start)
  3. Stämpel från återförsäljare. Med denna garanti, kan du gå till någon av återförsäljarna i t.ex. Sverige som representerar det märket om ett fel uppstår.

 

Att köpa bil?

 

Efter val av fordon, kontakta oss för en bindande inköpsorder och faktura på handpenning. Så fort Auto Center mottagit betalningen skickas en orderbekräftelse med ett preliminärt leveransdatum. Lagerbilar är oftast redo att levereras inom 7-10 dagar. När slutbetalning debiterats vårt konto (eller ett kvitto på betalning presenterats från bank), kan bilen levereras omedelbart antingen direkt till er eller skickas till er mot överenskommen avgift.

 

För frågor tveka inte att kontakta oss.

 

Ring oss gärna för ytterligare upplysningar: 031-516070

 

Du kan även skicka ett mail med förfrågan till oss: info@auto-center.se