NYA BILAR SÄLJES TILL FANTASTISKA PRISER - FULLA FABRIKSGARANTIER

 

Är det dags att köpa en ny bil? Det lönar sig att ta en titt på alternativa inköpskanaler vid köp av ny bil, även om Europa växer sig samman mer och mer. Beroende på fordonstyp och land finns det fortfarande enormt stora skillnader i prissättningen av nya bilar varpå besparingen kan vara så stor som 42%.

 

Vi på Auto Center West har gått samman med stora internationella uppköpare av nya bilar för att kunna förhandla om lägsta möjliga inköpspriser. Genom att använda oss av vår 20 år långa erfarenhet av den europeiska bilmarknaden och dagligen arbeta med att utöka vårt nätverk av internationella kontakter kan vi erbjuda våra kunder de bästa bilarna till de bästa priserna på marknaden.

 

(EJ IMPORT FÖRSTA REGISTRERING I SVERIGE)

 

VARFÖR HAR TILLVERKARNA OLIKA PRISER?

 

  1. Utländska skatter som värde, lyx och registrering är några av de som inte finns i Sverige. För att fabrikanter skall uppnå någorlunda lik prissättning mellan länderna måste därför nettopriserna sättas betydligt lägre i dessa länder. Om dessa fordon förs in till Sverige tillkommer endast moms i Sverige. Det slutliga priset som bilen säljs för blir därför betydligt lägre än på vår ordinarie marknad här hemma.

  2. Bilfabrikanter har fällts och tvingats betala dryga böter efter flera domar i EU-domstolen som gäller den fria rörligheten av varor och kapital mellan de olika EU-länderna.

Problematiken för dagens bilfabrikanter grundar sig i att fabrikerna tvingas subventionera vissa europeiska marknader hårt för att inte tappa marknadsandelar till t.ex. kinesiska, koreanska, japanska och alla andra nya aktörer på marknaden. Detta faktum utnyttjar vi maximalt där vi letar fram den aktuella bilen där den råkar vara billigast för tillfället. På det viset kan vi leverera bilar av hög klass och hög kvalitet till oslagbara priser till våra kunder i Sverige.


Garanti?

 

Garantin gäller i hela Europeiska unionen - Europa, även för bilar införda på det här sättet. Dock måste rätt dokumentation medfölja för att garantin ska gälla. Följande måste framgå:

  1. Fordonets chassinummer
  2. Leveransdatum (garantistart)
  3. Stämpel från återförsäljare. Med den garantin kan du gå till någon av återförsäljarna i t.ex. Sverige som representerar det märket om ett fel uppstår.

 

LAGERFORDON

 

Alla bilar som presenteras här på vår hemsida finns på lager. När ni äntligen har beställt er drömbil behöver vi därför endast 7 - 10 dagar för att leverera bilen åt er!

 

Att köpa bil?

 

Efter val av fordon kontaktar du oss för en bindande inköpsorder samt faktura på handpenning. Så fort Auto Center West mottagit betalningen skickas en orderbekräftelse med ett preliminärt leveransdatum. Lagerbilar är oftast redo att levereras inom 7 - 10 dagar. När slutbetalning debiterats vårt konto (eller ett kvitto på betalning presenterats från bank) kan bilen levereras omedelbart, antingen direkt till er personligen alternativt att den skickas till er mot överenskommen avgift.

 

Har du en fråga? Tveka inte att kontakta oss. Du är även varmt välkommen att ringa oss på 031 – 51 60 70 eller maila till info@auto-center.se för ytterligare upplysningar.

 


 

 

Ring oss gärna för ytterligare upplysningar: 031-516070