Rekond av bil

 

En bil som underhålls är en bil som håller. Vikten av en bra rekond är därför uppenbar. För att kunna ge just din bil den rekond den behöver utan att priset blir för högt erbjuder vi ett tre olika typer; helrekond, utvändig rekond samt invändig rekond. När du vänder dig till oss kan du även välja till enstaka tjänster såsom endast utvändig tvätt eller polering för att svara emot de behov din bil har.

 

Läs om de rekonder vi erbjuder här nedan och kontakta oss för bokning.

 

 


 

HEL REKONDITIONERING:

 

EXTERIÖRT -

Kaross och fälgar avfettas, bilens utsida handtvättas för att sedan högtrycksspolas, lacken maskinpoleras, repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax, fönster putsas, gummilister och däcksidor behandlas. 

 

INTERIÖRT - 
Hela bilen dammsugs invändigt inkl. bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast och gummidetaljer görs rena.

 

PRIS FRÅN: 2550 :-


 

UTVÄNDIG REKONDITIONERING:

 

 Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas därefter med ett effektivt bilschampo. Hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas. 

 

Slutligen lägger vi på ett vax som ger ett långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönster putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Eventuella stenskott lagas om ni förser oss med originalfärg.

 

PRIS FRÅN: 1595 :-


 

INVÄNDIG REKONDITIONERING:

 

Hela bilen dammsugs invändigt inkl. bagageutrymmet. Fönster putsas och instrumentpanel samt övriga plast och gummidetaljer görs rena.

 

PRIS FRÅN: 950 :-

 

ÖVRIGT

 

Utvändig tvätt

PRIS FRÅN: 275:-
   
Utvändig tvätt samt urstädning invändigt

PRIS FRÅN: 395:-  
 

Tvätt, Polering, Vaxning

PRIS FRÅN: 995:-