Bilreparationer, service och däck

 

Välkommen till vår bilverkstad, vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Hos oss får du hjälp av erfaren och kunnig personal. Oavsett om din bil behöver service, gick inte igenom besiktningen eller bara behöver däck och fälgar kan du alltid vända dig till oss!

 

IMPORTTJÄNST VID EGEN IMPORT AV BIL

 

Auto Center har även en komplett lösning för dig som tänkt importera en bil till Sverige. följande tjänster ingår:
vi tar emot bilen direkt av fraktbolaget, vi ordnar dina handlingar för registrering, bygger om bilen för uppfyllande av gällande EU-krav, ordnar nördvändiga intyg och utför registreringsbesiktning, därefter kommer kunden och hämtar en körklar Svenskregistrerad bil.
* 25 år i branschen borgar för god resultat.

 

 

Spara upp till 50% i arbetskostnaden mot märkesverksta’n
- vi tar hand om din bil !

 

För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. uppdaterad servicedata och teknisk information ger oss rätt verktyg för att göra det jobb du som kund förväntar dig. Auto Center Bilverkstad erbjuder alltid originaldelar med minst 3 års garanti och garanti på utfört arbete.


Vid service och reparationer använder vi alltid originaldelar eller reservdelar av motsvarande kvalitet. Med originaldel menas att produkten tillverkas exakt enligt den specifikation som användes när delen monterades på bilfabriken. Reservdelar av motsvarande kvalitet är delar som upprätthåller minst originaldelskvalitet, men kan i själva verket också vara högre.

Vid service hos Auto Center Bilverkstad gäller din nybilsgaranti. Vi använder alltid originaldelar eller delar av motsvarande kvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer. Efter utfört arbete stämplar/registrerar vi i din servicebok, vilket är värdefullt den dag du ska sälja eller byta bilen.

 

 

MECA VS KIA (SBF VS BILSWEDEN)

 

Så är det avgjort. Huruvida de Svenska bilägarna skall få göra service utanför de ”auktoriserade verkstäderna”. Domen blev till SBF´s fördel (Mekonomen, MECA, Bosch Carservice, Autoexperten, mfl.)

Sedan EU´s gruppundantag för biltillverkare slutade att gälla 2005 har det varit fritt fram för bilägare att serva och reparera sin bil där man själv velat, förutsatt att det har skett fackmannamässigt.

KIA införde 2007 en sjuårig garanti på sin bilmodell Ce’ed, och 2010 på samtliga modeller. Garantin gällde i 7 år om man servade på en auktoriserad verkstad. Annars kortades den ner till 3år. SBF med MECA i spetsen stämde då KIA Sverige AB.

Här kan du ta del av domen, http://www.marknadsdomstolen.se/Filer/Avg%C3%B6randen/Dom2012-13.pdf

 

Så… Välkommen till oss, din lokala Auto Center-bilverkstad för att serva din bil oavsett märke (med full garanti)

 

Ring för bokning - 031-516070
Du kan även skicka förfrågan direkt på: info@auto-center.se

 


 

Att tänka på inför verkstadsbesöket

 

 

Se till att ha med dig bilens servicebok, så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad


Ta med dig hylsor för låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem har verkstaden svårt att få av hjulet och utföra en ev. reparation.


Ta bort allt löst inne i bilen och bagageutrymmen om jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.


Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid, lämna alltid bilen på anvisad tid.


 

Viktigt vid hjulbyte


Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar) efter ca:10-15 mil.


 

 

 

Däck och fälgar

 

Just nu har vi mycket förmånliga priser på kompletta hjul,

ring om passande erbjudande till din bil.

 

Vi har de senaste modellerna från kända däck-tillverkare som NOKIAN, MICHELIN, HANKOOK, BRIDGESTONE, PIRELLI, GOODYEAR, GISLAVED, CONTINENTAL, DUNLOP, KUMHO mm, samt kända fälg-tillverkare som DOTZ, AEZ, ALUTEC, ZITO, SVF, DEZENT, ANTERA mm. För just din bil finns det många produkter att välja mellan, sportiga sommardäck , vinterdäck av högsta kvalitet eller coola aluminiumfälgar. Vi levererar produkter till priser som är mycket konkurrenskraftiga. Genom stor omsättning kan vi alltid erbjuda "färska" däck från vårt lager.

 

                Ring eller maila för bästa pris:

 

031-516070

 

 

 

 

Exempel på arbeten

 

Kamremsbyte


AC-reparationer


Feldiagnos


Byte av bromsar


Byte / rep av avgassystem


Service


Byte av stötdämpare


Byte av framvagnsdetaljer


Byte av länkarmar


Svetsning av kaross


Svetsning av balkar /ramverk


Spackling och slipning av svetslagning


Byte av dieselpartikelfilter


Ombyggnation och besiktning av import-fordon


Montering av dragkrok, m.m.


 


Boka tid eller gör en prisförfrågan


Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!