Bilreparationer, service och däck

 

Kom till vår bilverkstad i Kungälv och få den bilservice du behöver! Vår erfarna och kunniga personal utför service och reparationer på alla bilmärken. Oavsett om din bil behöver service, gick inte igenom besiktningen, eller bara behöver däck och fälgar från vår däckverkstad kan du alltid vända dig till oss i Göteborg!

 

IMPORTTJÄNST VID EGEN IMPORT AV BIL

 

Auto Center West i Göteborg erbjuder en komplett lösning för dig som har tänkt importera en bil till Sverige. Med 25 år i branschen har vi både erfarenheten såväl som kunskapen, du kan därför känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Följande tjänster ingår:

  • Bilen tas emot direkt av fraktbolaget.
  • Handlingar för registrering ombesörjs.
  • Bilen byggs om för att uppfylla gällande EU-krav.
  • Nödvändiga intyg ombesörjs och en registreringsbesiktning utförs.

Därefter är du varmt välkommen att hämta en körklar Svenskregistrerad bil!

LÅT OSS TA HAND OM DIN BIL OCH SPARA UPP TILL 50% I ARBETSKOSTNADEN MOT MÄRKESVERKSTADEN!

 

För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Uppdaterad servicedata och teknisk information ger oss rätt verktyg för att göra det jobb som du som kund förväntar dig. Auto Centers bilverkstad erbjuder alltid originaldelar med minst 3 års garanti och garanti på utfört arbete.

 

Vid bilservice och reparationer använder vi originaldelar eller reservdelar av motsvarande kvalitet. Med originaldel menas att produkten tillverkas exakt enligt den specifikation som användes när delen monterades på bilfabriken. Reservdelar av motsvarande kvalitet är delar som upprätthåller minst originaldelskvalitet, men kan i själva verket också vara högre.

 

Vid service hos Auto Center Bilverkstad gäller din nybilsgaranti. Utfört arbete stämplas/registreras i din servicebok, vilket är värdefullt den dag du ska sälja eller byta bilen.

 

MECA VS KIA (SBF VS BILSWEDEN)

 

Ska de svenska bilägarna få använda sig av service utanför de ”auktoriserade verkstäderna”? Det är nu avgjort, och domen blev till SBF´s fördel (Mekonomen, MECA, Bosch Carservice, Autoexperten, m.fl.)

 

Sedan EU:s gruppundantag för biltillverkare slutade att gälla 2005 har det varit fritt fram för bilägare att serva och reparera sin bil där man själv har velat, förutsatt att det har skett fackmannamässigt.

 

KIA införde 2007 en sjuårig garanti på sin bilmodell Ce’ed, och 2010 på samtliga modeller. Garantin gällde i 7 år om man servade på en auktoriserad verkstad, något som annars kortades ner till 3år. SBF med MECA i spetsen stämde då KIA Sverige AB.

 

Här kan du ta del av domen, http://www.marknadsdomstolen.se/Filer/Avg%C3%B6randen/Dom2012-13.pdf

 

Så med det sagt; varmt välkommen till oss, din lokala Auto Center-bilverkstad, för att serva din bil oavsett märke och med full garanti!

 

Ring för bokning - tel: 031-516070

Du kan även skicka förfrågan direkt på: info@auto-center.se

 


 


ATT TÄNKA PÅ INFÖR VERKSTADSBESÖKET

 

Se till att ha med dig bilens servicebok så att verkstaden kan stämpla den och därmed ge dokumentation på att bilen har varit servad.


Ta med dig hylsor för låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem har verkstaden svårt att få av hjulen och utföra en ev. reparation.


 

Ta bort allt löst inne i bilen och bagageutrymmen om jobbet som skall utföras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.


 

Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid - lämna alltid bilen på anvisad tid.


VIKTIGT VID HJULBYTE

Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar) efter ca 10 - 15 mil.


DÄCK OCH FÄLGAR


Vi erbjuder de senaste modellerna från kända däcktillverkare som NOKIAN, MICHELIN, HANKOOK, BRIDGESTONE, PIRELLI, GOODYEAR, GISLAVED, CONTINENTAL, DUNLOP, KUMHO m.fl. Vi har även ett brett sortiment från kända fälgtillverkare som DOTZ, AEZ, ALUTEC, ZITO, SVF, DEZENT, ANTERA m.fl. Du kan vara säker på vi har många produkter att välja mellan till just din bil, från sportiga sommardäck och vinterdäck av högsta kvalitet till coola aluminiumfälgar. Vi levererar produkter till priser som är mycket konkurrenskraftiga. Genom stor omsättning kan vi dessutom alltid erbjuda "färska" däck från vårt lager.

 

Upptäck våra förmånliga priser på kompletta hjul! Ring 031 - 516070 eller maila info@auto-center.se för bästa pris och passande erbjudanden till just din bil!


Exempel på arbeten

 

Kamremsbyte


AC-reparationer


Feldiagnos


Byte av bromsar


Byte / rep av avgassystem


Service


Byte av stötdämpare


Byte av framvagnsdetaljer


Byte av länkarmar


Svetsning av kaross


Svetsning av balkar /ramverk


Spackling och slipning av svetslagning


Byte av dieselpartikelfilter


Ombyggnation och besiktning av import-fordon


Montering av dragkrok, m.m.


 


Boka tid eller gör en prisförfrågan


Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!